Deel De Huizenbank met familie, vrienden en kennissen

Kent u iemand die moeite heeft zijn huis te verkopen? Of iemand die pas net dit besluit heeft genomen, maar zijn woning wel zo snel mogelijk wilt verkopen?  De Huizenbank kan in deze situaties uitkomst bieden door het betreffende huis rechtstreeks aan te kopen.

Ook als bijvoorbeeld een familielid van u haar/zijn huis heeft verkocht onder de ontbindende voorwaarde van het verkopen van het huidige huis van de koper, dan kan De Huizenbank het huis van die koper kopen en is daarmee ook het huis van uw familie definitief verkocht! Ook via deze 'omweg'  brengt De Huizenbank snel zekerheid.

Delen via sociale media

Hieronder vindt u links om De Huizenbank te delen via Facebook en Twitter.

Delen via e-mail

U kunt De Huizenbank ook delen via e-mail. Als u op onderstaand linkje klikt, opent een voorbeeld e-mail die u met uw eigen e-mailprogramma naar uw relatie kunt sturen. U hoeft alleen het e-mailadres van uw relatie in te vullen (en eventueel de e-mail te ondertekenen). De Huizenbank kan niet zien dat u een e-mail verstuurt, of wat erin staat.

  Deel via e-mail


Hierbij de tekst uit de voorbeeld e-mail, voor als u deze liever kopieert en plakt:

Zojuist kwam ik op het internet een website tegen voor mensen die hun huis sneller willen verkopen: http://www.dehuizenbank.nl. Zij doen gratis en vrijblijvend een bod op je woning. Ga je hierop in, dan bieden ze je direct zekerheid, zonder ontbindende voorwaarden. En een netto prijs, zonder makelaars- of andere bijkomende kosten. Misschien is dit iets voor jou?

In 3 stappen een bod op uw woning

1Aanvragen

Vul op het online aanvraagformulier de gegevens van uw woning in. Wees zo precies mogelijk, voor een snelle en reële beoordeling van uw aanvraag.

Naar het aanvraagformulier

2Snelle beoordeling

Onze makelaar / taxateur beoordeelt uw aanvraag. Vervolgens nemen we contact met u op. Indien uw woning geschikt blijkt, plannen we een inspectie.

3Gratis bod op uw woning

Na de bezichtiging ontvangt u snel een vrijblijvend bod op uw woning. Accepteert u het bod, dan zorgt De Huizenbank voor een vlotte afwikkeling via de notaris.

De Huizenbank. Direct zekerheid en geen bijkomende kosten.

Vlotte afwikkeling via de notaris van uw keuze. 100% Veilig en snel over uw geld beschikken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Aarzelt u niet en neem vrijblijvend contact met ons op! U belt of mailt naar Ronald Zwolle Makelaars en vraagt naar rechtstreekse verkoop aan De Huizenbank. Ronald Zwolle heeft sinds vele jaren een uitstekende reputatie van betrouwbaarheid opgebouwd, welke u kunt verifiëren bij de diverse notarissen.

Dus wilt u snel uw huis verkopen? Zelf uw huis verkopen zonder makelaar? En bovendien uw huis gratis verkopen, zonder bijkomende kosten? De Huizenbank!

Voordelen van De Huizenbank

  • Direct zekerheid
  • U ontvangt een nettoprijs
  • U heeft gegarandeerde zekerheid over de verkoop en betaling van uw woning
  • Geen makelaars- of andere bijkomende kosten
  • De opleveringsdatum bepaalt u zelf

Uw huis snel verkopen?

Vul het aanvraagformulier in en ontvang snel een vrijblijvend bod op uw woning.

Naar het aanvraagformulier